Frokost!

I dag stod jeg og Robin opp rundt 12.30, om vi våknet av bråket utenfor eller av oss selv kan vi fortsatt lure på! I hvertfall, denne dagen fikk en pangstart. Vi fant ut av at vi ikke gadd å sitte å spise tørre brødskiver til frokost, så vi satt i gang med en real 'cowboy frokost'. Hvis jeg skal forklare med ord på hvor mett jeg ble av den tallerkenen så ble jeg METT, men toppet det hele med en nektarin eller fersken (husker jo ikke forskjellen!?). Robin klarte å få i seg litt over halve før han så og si rullet av stolen, så kan skrive under på at han kjente det ganske godt i magen han også! Håper tantene mine (som er kokker) i Trondheim ser bildene av maten, for den var rett og slett LEGENDARISK!

Dagen i dag kommer det  til å bli en rolig og avslappende dag, omtrent som alle andre dager vi har hatt i ferien. Så da håper jeg dere alle får en fantastisk fin dag og kommenter gjerne i kommentarfeltet!

Vår fantastiske frokost!Robin før maten var i magen, han storkoste seg!

 

Kos dere i dag! xoxo

5 kommentarer

Tantene i Trondheim

01.jul.2011 kl.14:32

Der skulle vi ha vært :) Så virkelig legendarisk ut!!!

Mamma

01.jul.2011 kl.14:37

Hvordan ser kjøkkenet mitt ut etter dette da?!? :-)

01.jul.2011 kl.21:48

kom til meg aa lag mat engang

Susanne k.aaland

02.jul.2011 kl.10:56

Ahh, så godt ut :)

♔ Deluna Lounge ♔

09.jul.2011 kl.19:07

det er jo kjempe godt!

Skriv en ny kommentar

pappasgutter

pappasgutter

16, Lier

Vi er to gutter fra Lier, like utenfor Drammen by (aka. Drømmen by). Erik sin store lidenskap er Håndball, og utviklingen hans går fort. Robin sin store lidenskap er fotball, han er en ekstremt teknsik type og har dere spørsmål om fotballsko? SPØRR ROBIN

Kategorier

Arkiv

hits