Ny sveis og skulder 'ute' av ledd

I dag har Robin fått seg den nye hårsveisen sin, som dere kan se på bildet (er kanskje ikke så lett). Han klipte seg på Nikita på Liertoppen kjøpesenter, og resultatet viser at de kan klippe der også! Etter han hadde vært hos frisøren dro han hjem og pakket fordi han skulle til meg (Erik) fordi vi er hjemme alene.

Robin kom til meg rundt 18.45 fordi jeg var en tur i drammenshallen for å få fikset skulderen, det var et strekt leddbånd og leddet var noe feilpossisjonert, etter 10sek med ett knekk i skuldra fra fysioen var det på plass. Så nå er det bare å vente noen dager på at skulderen skal bli bedre!

Da Robin kom hit lagde vi burgere med en gang, resultatet kan dere se nedenunder! Jeg anbefaler alle på det sterkeste å prøve BBQ sauce på burgeren sin neste gang dere skal lage dere en saftig burger.


Vår fantastiske burger! (Ingredienser: Løk, agurk, ost, bacon, tomat, salat og BBQ sauce)We'll be back! <3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

pappasgutter

pappasgutter

16, Lier

Vi er to gutter fra Lier, like utenfor Drammen by (aka. Drømmen by). Erik sin store lidenskap er Håndball, og utviklingen hans går fort. Robin sin store lidenskap er fotball, han er en ekstremt teknsik type og har dere spørsmål om fotballsko? SPØRR ROBIN

Kategorier

Arkiv

hits