Da er vi igang!

Da er jeg (Erik) og kjekken sjøl, Robin endelig i gang med denne fantastiske wannabebloggen. Dere kan ikke forvente at det kommer nye innlegg hver dag, men vi skal prøve å holde dere oppdaterte til vårt hverdagsliv. 

Navnet på bloggen hentet vi inspirasjon av www.pappasdatter.blogg.no (anbefaler på det sterkeste å sjekke den ut!!), men om vi klarer å få like mange lesere som henne kan bli spennende og er absolutt ikke et av våre mål. Dere må gjerne komme med noen synspunkter på hvordan vi kan forbedre bloggen, alt av tips og triks tas imot med takk! Vi skal også prøve så godt vi kan å få lagt ut bilder til hvert av blogginnleggene, men i og med at vi er gutter er ikke det alltid like lett.. Må jo se bra ut på bilder, og av gutter så er ikke vi de mest fotogene du får tak i. Så noen av innleggene kan det nok komme noen bilder som allerede ligger på facebook.

 

Satser da på at dette er starten på noe spennende!

Hugs from Robin and Erik! <3

Én kommentar

pappasdatter

28.jun.2011 kl.20:18

Haha, digger det!

Skriv en ny kommentar

pappasgutter

pappasgutter

16, Lier

Vi er to gutter fra Lier, like utenfor Drammen by (aka. Drømmen by). Erik sin store lidenskap er Håndball, og utviklingen hans går fort. Robin sin store lidenskap er fotball, han er en ekstremt teknsik type og har dere spørsmål om fotballsko? SPØRR ROBIN

Kategorier

Arkiv

hits